6 cm rabarbrastang (muddles i shaker)
5 cl ferskpresset sitronsaft
2 cl vanilje/chipotlesirup
6 cm rabarbrastang (muddles i shaker)
5 cl ferskpresset sitronsaft
2 cl vanilje/chipotlesirup
Ha alt i en shaker og rist hardt i 15 sekunder.
Sil over i et glass med mye isbiter.
Pynt med rabarbrastang rullet i sukker og en chipotle.
VANILJE/CHIPOTLESIRUP
Chipotle en en tørket og røyket chilivariant fra Mexico.
Veldig aromatisk og fin å bruke i både drinker og mat.
Lag vaniljesirup
Ha i 1/3 chipotle og la trekke i 30 min. Smak underveis.
Chilier kan variere i styrkegrad og den beste måten å kjenne om sirupen har nok chili, er å smake underveis og ta ut chilien når du er fornøyd med smaken.
Ideen til denne drinken kom da Robin satt på Tokyo Park Hyatt, i baren fra «Lost in translation». Han fikk servert en fantastisk cocktail med vaniljestang som garnityr. Med en tydelig smak av chipotle og lukt av bål, kom lysten til å lage en sirup av vanilje og chipotle.
Barndomsminner om rabarbra, plukket i hagen og dyppet i sukker er også med på å gjøre denne drikken komplett.
Del denne oppskriften: