2 cl bringebærsirup
(Bær kokes med sukker. 1 ss sukker til 100 g bær)
3 cl fersk limejuice
4 cl eplemost
1 skive finhakket ingefær
7-8 ferske bringebær
2 cl bringebærsirup
(Bær kokes med sukker. 1 ss sukker til 100 g bær)
3 cl fersk limejuice
4 cl eplemost
1 skive finhakket ingefær
7-8 ferske bringebær
Ha alt i en blender til du får en fin og jevn puré.
Frys det så ned – gjerne i store porsjoner, klare til bruk.
Lag en iskule av den ferdige «sorbeten», og ha denne i en shaker med fem cl vann.
Nå har du en nydelig fruktcocktail!
Pynt med to kvaster rosmarin og en tynn skive ingefær.
Bringebær er noen små smaksbomber av noen bær, en favoritt for store og små.
Send ungene ut i hagen eller på slang hos naboen!
Del denne oppskriften: