2 dl vin
(med eller uten alkohol. resultatet blir jo det samme etter at alkoholen fordamper)
2 kanelstenger
3 korn allehånde
8 nellikspiker
7 korn sort pepper
Sukker etter behov
Skall av 1 appelsin
2 dl vin
(med eller uten alkohol. resultatet blir jo det samme etter at alkoholen fordamper)
2 kanelstenger
3 korn allehånde
8 nellikspiker
7 korn sort pepper
Sukker etter behov
Skall av 1 appelsin
Ha alle ingrediensene i en kasserolle og varm drikken.
Hvis du bruker alkoholholdig vin, må drikken koke i cirka 10 minutter for at alt skal fordampe.
Sil drikken, og tilsett rosiner og hakkede mandler for å få den tradisjonelle varianten,
eller prøv med krem på. Mengden av de forskjellige kryddertypene kan selvfølgelig varieres.
Hvis du har noen yndlingskrydder, kan de helt sikkert tilsettes her også. Prøv og smak.
Del denne oppskriften: